Chef Kok aan huis

Wil je thuis een feestje organiseren, maar zie je ertegenop zelf te koken? Wij komen graag aan huis om jouw feestdis in Spaanse stijl te verzorgen. In samenspraak met jou stellen we een menu samen, al dan niet begeleid door bijpassende wijnen.

Onze gastronomische menu's serveren we aan groepen tot maximaal 12 personen, onze bekende paella is mogelijk voor grotere groepen.

A la minute

Chef Tim werkt enkel met dagverse producten. 's Ochtends doet hij zelf de inkopen, zodat jij je van niks moet aantrekken. Meer nog, hij brengt zelf alle kookgerei mee, zodat jouw potten en pannen netjes in de kast kunnen blijven. Enkel een fornuis, oven en spoelbak moeten aanwezig zijn.

Tafeldekking

Het dekken van de tafel laten we liever over aan jouw creativiteit. Zo kan de feesttafel perfect jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Heb je niet voldoende bestek, borden of glazen? Geen probleem, wij beschikken - indien nodig - over het nodige materiaal.

Bediening

Wij brengen bij voorkeur een eigen ervaren kelner mee. Die zorgt voor het feilloos opdienen en afruimen van de verschillende gerechten. Hij bekommert zich eveneens om de afwas.

Bijpassende wijnen

Casa Iberico is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van mediterrane wijnen. Wij voorzien voor elk gerecht dan ook graag een geschikte wijn. Elke wijn is verkrijgbaar aan de gewone winkelprijs. Surf naar 'Wijnhandel' voor meer info.

Prijzen

Casa Iberico laat je de keuze tussen een gastronomisch meergangenmenu en onze roemrijke paella. In beide gevallen maken wij graag een persoonlijke offerte op maat van jouw wensen en het aantal gasten.

Vanzelfsprekend wordt de prijs ook bepaald door de gerechten zelf, niet alleen voor onze gastronomische menu's, maar ook voor de paella. Die laatste is immers beschikbaar in 3 varianten, gaande van een basisversie tot een rijkelijke en zelfs luxeversie.

Meer weten?

Contacteer ons telefonisch voor meer info of spring gewoon eens binnen. Samen maken we van je feest een onvergetelijke gebeurtenis.

Nieuws

Foto door <a href="https://unsplash.com/@jcbesser?utm_source=Marsvaardig&utm_medium=referral&utm_campaign=api-credit">
James Besser</a> op <a href="https://unsplash.com">Unsplash</a>

Afhalen blijft mogelijk

Restaurant gesloten maar onze afhaal blijft open.

Hebben wij u overtuigd?