Chef Kok aan huis

Wil je thuis een feestje organiseren voor minstens 20 personen, maar zie je ertegenop zelf te koken? Wij komen graag aan huis om onze bekende paella te bereiden, al dan niet begeleid door bijpassende wijnen.

A la minute

Chef Tim werkt enkel met dagverse producten. 's Ochtends doet hij zelf de inkopen, zodat jij je van niks moet aantrekken. Meer nog, hij brengt zelf alle kookgerei mee, zodat jouw potten en pannen netjes in de kast kunnen blijven. Enkel een fornuis, oven en spoelbak moeten aanwezig zijn.

Tafeldekking

Het dekken van de tafel laten we liever over aan jouw creativiteit. Zo kan de feesttafel perfect jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Heb je niet voldoende bestek, borden of glazen? Geen probleem, wij beschikken - indien nodig - over het nodige materiaal.

Bediening

Wij brengen bij voorkeur een eigen ervaren kelner mee. Die zorgt voor het feilloos opdienen en afruimen van de verschillende gerechten. Hij bekommert zich eveneens om de afwas.

Bijpassende wijnen

Casa Iberico is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van mediterrane wijnen. Wij voorzien dan ook graag geschikte wijnen. Elke wijn is verkrijgbaar aan de gewone winkelprijs. Surf naar 'Wijnhandel' voor meer info.

Prijzen

Onze roemrijke paella is beschikbaar in 3 varianten, gaande van een basisversie tot een rijkelijke en zelfs luxeversie.

Wij maken graag een persoonlijke offerte op maat van jouw wensen vanaf 20 personen.

Meer weten?

Contacteer ons telefonisch voor meer info of spring gewoon eens binnen. Samen maken we van je feest een onvergetelijke gebeurtenis.

Hebben wij u overtuigd?