Kerst & Nieuwjaar - Menu's

Enkel af te halen op kerstavond en oudejaarsavond.

Spaans menu I (3 gangen) - € 35

  1. Assortiment koude tapas
    • Fijne Spaanse vleeswaren, olijven, boquerones, tapenades, enz
  2. Hoofdgerecht naar keuze (Paella, min. 2 personen per soort, of varkenswangen met groenten gratin )
  3. Dessert : Variatie van Macondo-chocolademouse op biscuit met garniturenKies een hoofdgerecht

Paella Casa Iberico

Zeevruchten, vlees, gevogelte en groenten

Minimum 2 personen, prijs per persoon

Paella de Carne

Vlees, gevogelte en groenten

Minimum 2 personen, prijs per persoon

Paella Marinera

Zeevruchten en groenten

Minimum 2 personen, prijs per persoon

Paella de verduras

Paella met groenten ( vegetarisch )

Minimum 2 personen, prijs per persoon

Wangen van Iberisch varken

Spaans menu II (4 gangen) - € 47.00

  1. Assortiment koude tapas
    • Fijne Spaanse vleeswaren, olijven, boquerones, tapenades enz
  2. Asortiment warme tapas
    • Berenjena ( millefeuille van aubergine,gekonfijte tomaat en Spaanse peper , gegratineerd ) - vegetarisch
    • Gambas a la marinera (tijgergarnalen met romige saus van schaaldieren en fijne groenten)
    • Albondigas (Kruidige gehaktballetjes in tomatensofrito)
  3. Hoofdgerecht naar keuze (paella, min.2 paella per soort of traaggegaarde varkenswang met groentengratin )
  4. Dessert : Variatie Macondo-chocolademouse op bisquit , met garnituren

Kies een hoofdgerecht

Paella Casa Iberico

Zeevruchten, vlees, gevogelte en groenten

Minimum 2 personen, prijs per persoon

Paella de Carne

Vlees ,gevogelte en groenten

Minimum 2 personen, prijs per persoon

Paella Marinera

Zeevruchten en groenten

Minimum 2 personen, prijs per persoon

Paella de verduras

Paella met groenten ( vegetarisch )

Minimum 2 personen, prijs per persoon

Wangen van Iberisch varken

Tapas menu - € 37.50 per persoon

  • Om te starten
    • Assortiment van Spaanse fijne vleeswaren , Manchego kaas , olijven , dips
  • Uit de zee en uit de tuin
    • Berenjena al horno ( millefuile van aubergine , gekonfijte tomaat en zachte rode peper ,gegratineerd met jonge Manchegokaas
    • Gambas a la marinera ( tijgergarnalen , gepeld en gereinigd in een schaaldieren reductie )
    • Ameijas al aijillo ( venusschelpen bereid met witte wijn , groene tuinkruiden en look )
  • Van het land
    • Albóndigas en sofrito ( huisgemaakte , kruidige gehaktballetjes in Spaanse tomatensaus )
    • Morcilla con Manzana ( spiesje van artisanale bloedworst met kaneelappeltjes )
    • Pollo con setas ( stukjes kippefilet met paddestoelen )

Tapas menu

Minimum 4 personen, prijs per persoon

Gastronomisch menu - € 55

  • Amuse / klein voorgerecht
    • Vitello Tonnato /rucola/kerstomaat
  • Warm voorgerecht
    • Goudbrasem, op het vel gebakken /risotto met prei /zeekraal en fijne groene boontjes
  • Warm tussengerecht
    • Bisque van langostinos met stukjes kortgegaarde , gemarineerde langostino
  • Hoofdgerecht
    • Ballotine van parelhoen met paddestoelen vulling / winter groenten / groenten gratin / paddestoelensaus
  • Nagerecht

Gastronomisch menu I

Minimum 2 personen, prijs per persoon

Alle gerechten zij zeer eenvoudig op te warmen. Er wordt een korte handleiding mee geleverd. De gerechten worden op bestelling gemaakt, het is dus raadzaam om tijdig te bestellen.